Vorige

Philips CoreLine RC120B LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips CoreLine RC120B LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

De Philips CoreLine RC120B LED panelen zijn energie-efficiënte inbouwarmaturen die eenvoudig in een systeemplafond van 30x120cm kunnen worden geïnstalleerd. Ze komen als directe vervanger voor conventionele TL armaturen met een verbruik van 2x36W. Door de overstap naar LED verlichting te maken, kun je met de Philips Coreline LED panelen in deze groep ruim de helft van je energieverbruik besparen. Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten! De installatie van het RC120B LED paneel is zeer eenvoudig; door het eenvoudige PIP systeem kan je de LED paneel met een simpele klik monteren. Verder is het Philips CoreLine RC120B LED Paneel verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen en heb je ook de keuze tussen verschillende lichtopbrengsten. Zo bepaal je zelf hoe intens het licht in je ruimte zal worden!

 

De Philips Coreline RC120B LED armaturen worden geleverd inclusief driver. Sommige LED panelen in de groep komen met een DALI driver, wat deze nog efficiënter maakt dan reguliere LED panelen. Daarnaast geeft het je ook meer controle over individuele lichtbronnen in een groep.

 

De CoreLine serie
De Coreline serie van Philips staat voor het combineren van een maximale energiebesparing en een minimale installatietijd. Met producten uit de Philips Coreline serie ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

 

Bij Budgetlight bieden we op het Philips CoreLine RC120B LED paneel een garantie van 3 jaar. Wil je meer weten over de Philips CoreLine LED panelen of heb je interesse in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons en wij zullen je verder helpen!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen