0543-534822 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
 • Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen

Philips CoreLine RC127V LED Paneel 60x60cm | Vervangt 4x18W

Beschrijving Philips CoreLine RC127V LED Paneel 60x60cm | Vervangt 4x18W

De Philips CoreLine RC127V LED panelen zijn energie-efficiënte inbouwarmaturen die eenvoudig in een systeemplafond van 60x60cm kunnen worden geïnstalleerd. Ze komen als directe vervanger voor conventionele TL armaturen met een verbruik van 4x18W. Door de overstap naar LED verlichting te maken, kun je met het Philips Coreline RC127V LED paneel in deze groep ruim 43% van je energieverbruik besparen. Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten! De installatie van het RC127V LED paneel is zeer eenvoudig; door het eenvoudige PIP systeem kan je de LED paneel met een simpele klik monteren. Verder is het Philips CoreLine RC127V LED Paneel verkrijgbaar in een warm-witte kleurtemperatuur (3000K) wat zeer geschikt is voor winkels. Daarnaast is dit LED paneel DALI dimbaar, wat je vrijheid geeft in het bepalen van de sfeer van de ruimte waar je het plaatst.

 

Noodverlichting
Het Philips CoreLine RC127V LED paneel in deze groep kan ook dienen als noodverlichting. Als er sprake is van lichtuitval, dan kan dit armatuur maar liefst 3 uur lang nog door blijven branden. Dit is natuurlijk bevorderlijk voor de veiligheid in een pand.

 

De CoreLine serie
De Coreline serie van Philips staat voor het combineren van een maximale energiebesparing en een minimale installatietijd. Met producten uit de Philips Coreline serie ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

 

Wil je meer weten over het Philips CoreLine RC127V LED paneel of heb je interesse in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons en wij zullen je verder helpen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.