Vorige

Philips CoreLine RC132V LED Paneel 30x120cm

Beschrijving Philips CoreLine RC132V LED Paneel 30x120cm

De Philips CoreLine RC132V LED panelen zijn energie-efficiënte inbouwarmaturen die eenvoudig in een systeemplafond van 30x120cm kunnen worden geïnstalleerd. Ze komen als directe vervanger voor conventionele TL armaturen met een verbruik van 2x36W. Door de overstap naar LED verlichting te maken, kun je met de Philips Coreline LED panelen in deze groep ruim de helft van je energieverbruik besparen. Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten! De installatie van het RC132V LED paneel is zeer eenvoudig; door het eenvoudige PIP systeem kan je de LED paneel met een simpele klik monteren. Verder is het Philips CoreLine RC132V LED Paneel verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen en zijn er ook DALI dimbare opties (PSD). Dit geeft je vrijheid in het bepalen van de sfeer van de ruimte waar je ze plaatst.

 

Office Compliant (OC)
De Philips CoreLine RC132V LED panelen in deze groep hebben een OC label. Dit staat voor “office compliant”. LED panelen die office compliant zijn, zijn berust met alle noodzakelijke benodigdheden om in het kantoor te mogen hangen. Denk hierbij aan een maximale verblindingswaarde van UGR<19 wat lichthinder vermindert in een kantooromgeving.

 

De CoreLine serie
De Coreline serie van Philips staat voor het combineren van een maximale energiebesparing en een minimale installatietijd. Met producten uit de Philips Coreline serie ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

 

Bij Budgetlight bieden we op het Philips CoreLine RC132V LED paneel van 30x120cm een garantie van 5 jaar. Wil je meer weten over het Philips CoreLine RC132V LED paneel of heb je interesse in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons en wij zullen je verder helpen!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen