• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Philips CoreLine RC134B LED Paneel DALI

Beschrijving Philips CoreLine RC134B LED Paneel DALI

De Philips CoreLine RC134B LED panelen zijn energie-efficiënte inbouwarmaturen die eenvoudig in een systeemplafond van 60x60cm of 30x120cm kunnen worden geïnstalleerd. Ze komen als directe vervanger voor conventionele TL armaturen met een verbruik van 2x36W of 4x18W. Door de overstap naar LED verlichting te maken, kun je met de Philips Coreline LED panelen in deze groep ruim de helft van je energieverbruik besparen. Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten! De installatie van het RC134B LED paneel is zeer eenvoudig; door het eenvoudige PIP systeem kan je de LED paneel met een simpele klik monteren. Verder is het Philips CoreLine RC134B LED Paneel verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen en zijn ze DALI dimbaar. Dit geeft je vrijheid in het bepalen van de sfeer van de ruimte waar je ze plaatst.

 

Office Compliant (OC)
De Philips CoreLine RC134B LED panelen van 60x60cm en 30x120cm in deze groep hebben een OC label. Dit staat voor “office compliant”. LED panelen die office compliant zijn, zijn berust met alle noodzakelijke benodigdheden om in het kantoor te mogen hangen. Denk hierbij aan een maximale verblindingswaarde van UGR<19 wat lichthinder vermindert in een kantooromgeving.

 

De CoreLine2 serie
De CoreLine2 serie is de opvolger van de CoreLine serie en borduurt voort op deze hoge kwaliteit. Net zoals de originele Coreline serie van Philips staat deze lijn voor het combineren van een maximale energiebesparing en een minimale installatietijd. Met producten uit de Philips Coreline2 serie ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

 

Bij Budgetlight bieden we op de Philips CoreLine RC134B LED panelen van 60x60cm en 30x120cm een garantie van 5 jaar. Wil je meer weten over het Philips CoreLine RC134B LED paneel of heb je interesse in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons en wij zullen je verder helpen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822