• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Philips CoreLine SlimDownlight LED DN135B

Beschrijving Philips CoreLine SlimDownlight LED DN135B

Lichtbronnen van Philips zijn de optimale combinatie tussen efficiëntie en modern design. De Philips CoreLine SlimDownlights zijn geen uitzondering. Deze LED downlight is een energiezuinige vervanger van conventionele inbouwarmaturen van 18W. Omdat de Philips LED Downlight maar 9W verbruikt, zul je met deze lichtbron tot de helft aan energie besparen! Daarnaast zul je er lang plezier van hebben vanwege de zeer lange levensduur van 50.000 uur. De Philips SlimDownlight kan gebruikt worden in kantooromgevingen, scholen en zelfs traphallen.

 

Het smalle design
Door het smalle design van de Philips CoreLine SlimDownlight, is deze zeer eenvoudig installeerbaar in bijvoorbeeld systeemplafonds met smalle inbouwhoogtes. Daarnaast biedt de smalle sierrand rondom het inbouwarmatuur een stijlvolle afwerking. Zo lopen stijl en efficiëntie hand in hand bij de DN135B Philips Downlight!

 

Ben je geïnteresseerd geworden in de Philips CoreLine SlimDownlight en wil je een offerte met meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons; wij kunnen je verder helpen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822