Vorige

Philips CoreLine SM120V LED Paneel 20x120cm | Vervangt 2x36W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Beschrijving Philips CoreLine SM120V LED Paneel 20x120cm | Vervangt 2x36W

De Philips CoreLine SM120V LED panelen zijn energie-efficiënte opbouwarmaturen die eenvoudig monteerbaar zijn aan het plafond. Ze komen als directe vervanger voor conventionele TL armaturen van 20x120cm met een verbruik van 2x36W. Door de overstap naar LED verlichting te maken, kun je met de Philips Coreline LED panelen in deze groep ruim de helft van je energieverbruik besparen. Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten! De installatie van het SM120V LED paneel is zeer eenvoudig; door het eenvoudige PIP systeem kan je de LED paneel met een simpele klik monteren. Verder is het Philips CoreLine SM120V LED Paneel verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen en heb je ook de keuze tussen verschillende lichtopbrengsten. Zo bepaal je zelf hoe intens het licht in je ruimte zal worden!

 

Noodverlichting
De Philips CoreLine SM120V LED panelen in deze groep kunnen ook dienen als noodverlichting. Als er sprake is van lichtuitval, dan kan dit armatuur maar liefst 3 uur lang nog door blijven branden. Dit is natuurlijk bevorderlijk voor de veiligheid in een pand.

 

De CoreLine2 serie
De CoreLine2 serie is de opvolger van de CoreLine serie en borduurt voort op deze hoge kwaliteit. Net zoals de originele Coreline serie van Philips staat deze lijn voor het combineren van een maximale energiebesparing en een minimale installatietijd. Met producten uit de Philips Coreline2 serie ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen