Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Philips CoreLine SM134V LED Paneel 60x60cm DALI | Vervangt 4x18W

De Philips CoreLine SM134V LED panelen zijn energie-efficiënte opbouwarmaturen die eenvoudig monteerbaar zijn aan het plafond. Ze komen als directe vervanger voor conventionele TL armaturen van 60x60cm met een verbruik van 4x18W. Door de overstap naar LED verlichting te maken, kun je met de Philips Coreline LED panelen in deze groep ruim 60% van je energieverbruik besparen. Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten! De installatie van het SM134V LED paneel is zeer eenvoudig; door het eenvoudige PIP systeem kan je de LED paneel met een simpele klik monteren. Verder is het Philips CoreLine SM134V LED Paneel verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen en heb je ook de keuze tussen verschillende lichtopbrengsten. Zo bepaal je zelf hoe intens het licht in je ruimte zal worden!

 

OC & NOC
De Philips CoreLine SM134V LED panelen in deze groep hebben een OC of NOC label. Dit staat voor “office compliant” of “non-office compliant”. LED panelen die office compliant zijn, zijn berust met alle noodzakelijke benodigdheden om in het kantoor te mogen hangen. Denk hierbij aan een maximale verblindingswaarde van UGR<19 wat lichthinder vermindert in een kantooromgeving.

 

Dali Dimbaar
DALI is een internationale standaard van communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt bedienen. De voordelen van dimmen met een DALI systeem, is dat het nóg efficiënter is dan reguliere LED TL armaturen. Daarnaast is het met DALI makkelijker om individuele lichtbronnen in een groter systeem te controleren en in te stellen naar individuele smaak. Zo kun je nog meer halen uit je Philips Coreline LED armatuur!

 

De CoreLine serie
De Coreline serie van Philips staat voor het combineren van een maximale energiebesparing en een minimale installatietijd. Met producten uit de Philips Coreline serie ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...