• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €75,- (ex. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Vandaag besteld
    morgen
    in huis

Philips CoreLine WL120V LED | Noodverlichting

Beschrijving Philips CoreLine WL120V LED | Noodverlichting

De Philips CoreLine WL120V LED wandlamp combineert efficiente LED technologie met de expertise van Philips. Deze Philips Coreline LED wandlamp is een opbouwarmatuur die gebruikt kan worden als algemene verlichting voor een variatie aan ruimtes zoals gangen, traphallen maar ook als buitenverlichting. Door het gebruik van LED technologie, kan de Philips Coreline WL120V een hoge lichtopbrengst realiseren met een veel lager verbruik van energie. Daarnaast zal je door de gemiddelde levensduur van 50.000 branduren lang kunnen genieten van de CoreLine LED wandlamp.

 

Bestand tegen de elementen
De Philips CoreLine WL120V LED wandlamp is goed geschikt voor buitengebruik en in vochtige ruimtes. Dit komt door de hoge IP en IK waarde. Zo bevatten deze Coreline LED wandlampen een IP-waarde van IP65 wat betekent dat ze water en stofdicht zijn. Daarnaast hebben sommige CoreLine LED wandlampen een IK waarde van IK10, wat betekent dat ze zeer goed beschermd zijn tegen impact.

 

Noodverlichting
De Philips CoreLine WL120V LED wandlampen in deze groep kunnen ook dienen als noodverlichting. Als er sprake is van lichtuitval, dan kan dit armatuur maar liefst 3 uur lang nog door blijven branden. Dit is natuurlijk bevorderlijk voor de veiligheid in een pand.

 

Sensors
Sommige Philips CoreLine WL120V wandlampen in deze groep zijn berust met een bewegingssensor. Deze gaan pas aan wanneer ze beweging detecteren. Hierdoor gaan de LED armaturen nog zuiniger om met energie. Verder zijn de CoreLine W120V LED lampen in deze groep dimbaar, waardoor je de lichtintensiteit naar eigen smaak kan bepalen.

 

Garantie
Bij Budgetlight bieden we voor de Philips CoreLine WL120V LED wandlamp een garantie van 3 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van het LED wandarmatuur of heb je verder advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Phone 0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.