Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Philips CoreLine WL130V LED

De Philips CoreLine WL130V LED wandlamp combineert efficiënte LED technologie met de expertise van Philips, en een modern smal design. Deze Philips Coreline LED wandlamp is een opbouwarmatuur die gebruikt kan worden als algemene verlichting voor een variatie aan ruimtes zoals gangen, traphallen maar ook als buitenverlichting. Door het gebruik van LED technologie, kan de Philips Coreline WL130V een hoge lichtopbrengst realiseren met een veel lager verbruik van energie. Daarnaast zal je door de gemiddelde levensduur van 50.000 branduren lang kunnen genieten van de CoreLine LED wandlamp.

 

Bestand tegen de elementen
De Philips CoreLine WL130V LED wandlamp is goed geschikt voor buitengebruik en in vochtige ruimtes. Dit komt door de hoge IP en IK waarde. Zo bevatten deze Coreline LED wandlampen een IP-waarde van IP65 wat betekent dat ze water en stofdicht zijn. Daarnaast hebben sommige CoreLine LED wandlampen een IK waarde van IK08, wat betekent dat ze zeer goed beschermd zijn tegen impact.

 

Sensors
Sommige Philips CoreLine WL130V wandlampen in deze groep zijn berust met een bewegingssensor. Deze gaan pas aan wanneer ze beweging detecteren. Hierdoor gaan de LED armaturen nog zuiniger om met energie.

 

Garantie
Bij Budgetlight bieden we voor de Philips CoreLine WL130V LED wandlamp een garantie van 5 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van het WL130V LED wandarmatuur of heb je verder advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...