Vorige

Philips CoreLine WT120C Waterdicht LED TL Armatuur 120cm

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Dimbaar

Noodverlichting

Beschrijving Philips CoreLine WT120C Waterdicht LED TL Armatuur 120cm

De Coreline serie van Philips staat voor het combineren van een maximale energiebesparing en een minimale installatietijd. Met de Philips Coreline producten ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit. De Philips Coreline WT120c waterdichte armaturen zijn dan ook geen uitzondering. Met een energiebesparing van gemiddeld 45% gaan deze waterdichte armaturen veel efficiënter om met energie vergeleken met de conventionele waterdichte armaturen. Dit zal je dan ook direct merken in je energiekosten!

 

De Philips Coreline WT120c heeft meerdere voordelen. Zo zijn deze armaturen, zoals de naam al suggereert, waterdicht waardoor ze perfect zijn voor gebruik in vochtige ruimtes maar ook voor buitengebruik. Daarnaast zijn er van de Philips Coreline WT120c enkele armaturen dimbaar en zijn een paar berust met noodverlichting. Deze zullen bij stroomuitval dan 1 uur lang door blijven branden. Deze Philips Coreline WT120c bevatten LED buizen van 120cm lang. Hierbij heb je de keuze tussen vervangers voor 2x36W TL-buizen en vervangers voor 1x36W TL-buizen.

 

Wat biedt de Philips WT120c verder?

 
     
  • Een levensduur van 50.000 uur
  •  
  • Een koel wit licht
  •  
  • Een garantie van 5 jaar!
  •  
 

Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden of heb je advies nodig over dit waterdichte armatuur? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan je graag te hulp!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen