Waarom Budgetlight.nl

Philips CorePro LEDbulb

De Philips CorePro LEDbulb is verkrijgbaar in diverse lichtkleuren en wattages. Hierdoor is er voor elke gewenste sfeer een CorePro LEDbulb te vinden.

Wanneer u uw halogeenlamp vervangt door een Philips CorePro LEDbulb kunt u tot wel 80% energie besparen. Daarnaast biedt de CorePro LEDbulb een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren waardoor de lamp niet vaak vervangen hoeft te worden.

De Philips CorePro LEDbulb biedt UV en IR vrij licht, waardoor warmtegevoelige voorwerpen beschermd worden tegen warmte en verkleuring.

Vaak wordt deze CorePro LEDbulb toegepast in hotels, bars en cafés in ruimten als gangen, trappenhuizen, toiletten en receptieruimten.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CorePro LEDbulb op een rij

  • Specificaties Philips CorePro LEDbulb

  • Beschrijving

Philips CorePro LEDbulb beschrijving

Philips CorePro LEDbulb

Wanneer u de Philips CorePro LEDbulb toepast in plaats van een halogeenlamp, kunt u tot wel 80% energie besparen. Daarnaast biedt deze lichtbron een lange levensduur van gemiddeld 15.000 branduren. Hierdoor zal de lamp niet vaak vervangen hoeven te worden en zullen onderhoudskosten niet vaak voorkomen.

De Philips Corepro LEDbulb beschikt over een E27 lampvoet waardoor installatie, en later de-installatie, van de lamp gemakkelijk zal zijn.
Het licht van de Philips CorePro LEDbulb heeft een witte of warm witte kleur. Dit licht is vrij van UV en IR waardoor gevoelige voorwerpen beschermd worden voor warmte en verkleuring.

De Philips CorePro LEDbulb lampen worden vaak toegepast in hotels, bars en cafés in ruimten als gangen, trappenhuizen, toiletten en receptieruimten.