Waarom Budgetlight.nl

Philips CorePro LEDcandle

De Philips CorePro LEDcandle is ontworpen ter renovatievervanging van gloeilampen en beschikt dan ook over een E14 lampvoet.

Met de Philips CorePro LEDcandle kunt u tot wel 80% energie besparen wanneer de lamp vergeleken wordt met een halogeenlamp. Daarnaast biedt deze lamp lagere onderhoudskosten en een langere levensduur. De CorePro LEDcandle heeft een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren.

De lamp is vrij van UV en IR straling waardoor gevoelige objecten beschermd worden tegen warmte en verkleuring.

De Philips CorePro LEDcandle is een aantrekkelijke lamp voor gebruik in kroonluchters. Daarnaast wordt de lamp vaak toegepast in hotels, restaurants, bars, cafés, musea en winkels.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CorePro LEDcandle op een rij

  • Specificaties Philips CorePro LEDcandle

  • Beschrijving

Philips CorePro LEDcandle beschrijving

Philips CorePro LEDcandle

Met de Philips CorePro LEDcandle kunt u tot wel 80% energie besparen wanneer deze vergeleken wordt met een halogeenlamp. Daarnaast zorgt de lamp voor lagere onderhoudskosten en een lange levensduur van gemiddeld 15.000 branduren.

Met de E14 lampvoet is de Philips CorePro LEDcandle gemakkelijk te installeren en later weer te de-installeren. Ook is de lamp vrij van UV en IR straling waardoor gevoelige objecten beschermd worden tegen warmte en verkleuring.

Toepassingen Philips CorePro LEDcandle
De Philips CorePro LEDcandle is door zijn vorm een aantrekkelijke lamp voor gebruik in kroonluchters. Daarnaast wordt de lamp regelmatig toegepast in hotels, restaurants, bars, cafés, musea en winkels.