Vorige

Philips CorePro LEDcapsule MV G9

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Vervangt (Watt)

Dimbaar

Beschrijving Philips CorePro LEDcapsule MV G9

De Philips CorePro LEDcapsule MV G9 brengen alle voordelen van LED verlichting in een enorm klein formaat. De Philips CorePro LED steeklampen zijn door hun kleine formaat zeer geschikt voor compacte armaturen en daarnaast ook perfect voor decoratieve verlichting. Tussen de pinnen van de G9 CorePro LEDcapsule zit een afstand van 9mm. De Philips CorePro LED steeklampen zijn de energiezuinige vervangers van de halogeen steeklampen. De Philips CorePro LEDcapsule verbruikt 92% minder energie om dezelfde lichtopbrengst te verkrijgen als de conventionele tegenhanger. Dit verschil ga je dan ook meteen merken in je energiekosten.

 

Kleurtemperatuur
  De CorePro LEDcapsule MV G9 lampen zijn verkrijgbaar in twee kleurtemperaturen. Hierbij heb je de keuze tussen extra warm wit (2700K), wat een gezellige sfeer creëert en vergelijkbaar is met het warme licht van conventionele gloeilampen en warm wit (3000K), die veelal gebruikt wordt in winkels. Verder is een van de Philips G9 LED steeklampen in deze groep dimbaar, wat je nóg meer vrijheid geeft in de sfeer bepalen van je ruimte!

 

Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van de Philips CorePro LEDcapsule MV G9 of heb je meer advies nodig? Neem contact met ons op; wij beantwoorden graag al je vragen!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen