Waarom Budgetlight.nl

Philips CorePro LEDspotLV

De Philips CorePro LEDspotLV biedt, in vergelijking met halogeenlampen, 80% energiebesparingen. Ook biedt de lamp een langere levensduur van wel 15.000 branduren. Hierdoor worden onderhoudskosten geminimaliseerd.

Het licht dat de Philips CorePro LEDspotLV uitstraalt heeft een warm witte kleur en lijkt op halogeenlicht. De lamp is dan ook ontworpen als renovatievervanger voor halogeenspots.

De CorePro LEDspotLV is helaas niet dimbaar, maar het licht dat de lamp uitstraalt is wel vrij van UV en IR waardoor gevoelige voorwerpen beschermd zullen worden tegen warmte en verkleuring.

Vaak wordt de Philips CorePro LEDspotLV toegepast in ruimtes als lobby’s, gangen, trappenhuizen, toiletten, receptieruimten en bij exposities.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CorePro LEDspotLV op een rij

  • Specificaties Philips CorePro LEDspotLV

  • Beschrijving

Philips CorePro LEDspotLV beschrijving

Philips CorePro LEDspotLV

De Philips CorePro LEDspotLV is ontworpen als renovatievervanger voor halogeenspots, maar kan ik vergelijking tot wel 80% energie besparen. Daarnaast lijkt het licht dat de CorePro LEDspotLV uitstraalt op halogeenlicht. Het heeft dan ook een warm witte kleur.

Naast de forse energiebesparing biedt de Philips CorePro LEDspotLV een langere levensduur van wel 15.000 branduren. Hiermee zult u de lamp minder vaak hoeven te vervangen waardoor lagere onderhoudskosten ontstaan.
De Philips CorePro LEDspotLV is helaas niet dimbaar. Wel is het licht dat de lamp uitstraalt vrij van UV en IR waardoor gevoelige voorwerpen beschermd zullen worden tegen warmte en verkleuring.

Gebruik Philips CorePro LEDspotLV
De Philips CorePro LEDspotLV wordt vaak toegepast in ruimtes als lobby’s, gangen, trappenhuizen, toiletten, receptieruimten en bij exposities.