Vorige

Philips CorePro LEDtube EM LED Buizen | incl. LED Starter

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips CorePro LEDtube EM LED Buizen | incl. LED Starter

TL buis vervangen? Met de Philips CorePro LEDtube EM LED buizen kies je onder andere voor een lange levensduur, efficiënt energieverbruik en milieuvriendelijkheid. Deze LED TL lampen hoeven 60% minder energie te gebruiken om dezelfde lichtintensiteit te bereiken als conventionele tl buizen. Daarnaast gaan ze 30.000 branduren mee, waardoor je lang plezier zult hebben van deze LED buizen en hebben ze energielabel A+. De LED buizen in deze categorie vervangen 60cm, 120cm en 150cm TL buizen. Kijk bij het vervangen van TL verlichting altijd naar de wattage en lengte van de buis. Deze zijn namelijk afhankelijk van elkaar.

 

Kleurtemperaturen
De CorePro EM LED buizen zijn verkrijgbaar in twee kleurtemperaturen waardoor je zelf de sfeer kan bepalen van je ruimtes. Zo kun je kiezen tussen een een koel witte kleurtemperatuur (4000K) die productiviteit verhoogt in kantooromgevingen en een daglicht witte kleurtemperatuur (6500K), die optimaal helder licht brengt waar het noodzakelijk is zoals in operatiekamers.

 

Elektromagnetisch (Conventioneel) VSA incl. starter
De LED TL buizen in deze groep vervangen conventionele TL buizen die gebruik maakten van een conventioneel voorschakelapparaat. Je kunt de LED TL buizen plaatsen in je bestaande armaturen. Bij gebruik van een conventioneel VSA, heb je een starter nodig om het te laten functioneren. De CorePro EM LED buizen zijn daarom inclusief LED starter.

 

CorePro serie
De CorePro serie van Philips combineert de voordelen van LED technologie met de jarenlange expertise van Philips en de kracht van modern design. LED TL verlichting uit de CorePro serie is zeer geschikt als algemene verlichting voor een variatie aan verschillende plekken zoals Horecagelegenheden, musea en winkels.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen