Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Please wait, adding to cart...

Philips CorePro LEDtube HF LED Buizen | InstantFit

0 results

Beschrijving Philips CorePro LEDtube HF LED Buizen | InstantFit

TL buis vervangen? Met de Philips CorePro LEDtube HF instantfit LED buizen kies je onder andere voor een lange levensduur, efficiënt energieverbruik en milieuvriendelijkheid. Deze LED TL lampen hoeven 58% minder energie te gebruiken om dezelfde lichtintensiteit te bereiken als conventionele tl buizen. Daarnaast gaan ze 30.000 branduren mee, waardoor je lang plezier zult hebben van deze LED buizen en hebben ze energielabel A+. De LED buizen in deze categorie vervangen 60cm, 120cm en 150cm TL buizen. Kijk bij het vervangen van TL verlichting altijd naar de wattage en lengte van de buis. Deze zijn namelijk afhankelijk van elkaar.

 

Kleurtemperaturen
De CorePro HF LED buizen zijn verkrijgbaar in twee kleurtemperaturen waardoor je zelf de sfeer kan bepalen van je ruimtes. Zo kun je kiezen tussen een koel witte kleurtemperatuur (4000K) die productiviteit verhoogt in kantooromgevingen en een daglicht witte kleurtemperatuur (6500K), die optimaal helder licht brengt waar het noodzakelijk is zoals in operatiekamers.

 

Elektronisch VSA (HF)
De LED TL buizen in deze groep vervangen conventionele TL buizen die gebruik maken van een elektronisch voorschakelapparaat. Je kunt de Instantfit LED TL buizen plaatsen in je bestaande armaturen. Bij gebruik van een elektronisch VSA, heb je geen starter nodig om het te laten functioneren.

 

CorePro serie
De CorePro serie van Philips combineert de voordelen van LED technologie met de jarenlange expertise van Philips en de kracht van modern design. LED TL verlichting uit de CorePro serie is zeer geschikt als algemene verlichting voor een variatie aan verschillende plekken zoals Horecagelegenheden, musea en winkels.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.