• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Philips Hue Smart Lighting

Philips Hue Smart Lighting
Wattage
Kleurcode

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage
Kleurcode
 49,99  40,95 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Direct leverbaar
Please wait, adding to cart...
 59,99  49,52 excl. BTW incl. BTW
+  0,06 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Direct leverbaar
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Philips Hue Smart Lighting

Draadloze LED verlichting

Zuinige LED verlichting met diverse kleuren en tinten in één. Is dat mogelijk? Absoluut! Philips Hue LED verlichting heeft het allemaal. In iedere ruimte kun je met een breed scala aan lichtkleuren altijd de gewenste sfeer creeëren. Van helder daglicht (6500 Kelvin) tot een zeer zachte en warme tint (2000 Kelvin). Jij bent degene die bepaalt en Philips Hue maakt het mogelijk. Via de Hue bridge kun je alle gekoppelde Hue lampen koppelen en bedienen. Tevens heb je de mogelijkheid om voor het bedienen en instellen de officiële Hue app te installeren. Zo verschijnt met slechts één klik jouw favoriete lichtkleur. Gaaf toch?

85% minder enerigekosten

De Hue bridge heb je altijd nodig om de lampen te laten branden. Wanneer je deze hebt geïnstalleerd kun je er maximaal 50 Philips Hue lampen aan koppelen. Het mooie is dat je gegarandeerd de nodige energie zult besparen met deze LED verlichting. De beschikbare Hue lampen vervangen namelijk conventionele gloeilampen van 60 Watt, terwijl ze zelf slechts 10 Watt aan vermogen hebben. Je besparing loopt al gauw op tot 85%. Ook zijn de Philips Hue lampen draadloos dimbaar! Je kunt het dimmen handig regelen via de Hue app. Zo kun je onder andere dimmen via je smartphone of tablet! Daarnaast kun je de Hue verlichting ook laten knipperen of langzaam pulseren.

Thuis, zelfs als je niet thuis bent

Het is ook mogelijk om de Philips Hue lampen via een timer te laten branden. Op die manier zorg je ervoor dat de lampen ook aan staan wanneer je even buiten de deur bent. Dit kun je handig instellen via de Hue app. Daarnaast kun je de lampen via dezelfde Hue app op afstand aan- en uitzetten. Met simpele spraakcommando's kun je de Philips Hue lampen via Alexa, de Apple HomeKit of Google Assistent in- of uitschakelen, dimmen of een lichtscène instellen. Ook mooi: wanneer je jezelf aanmeldt op de My-hue website, kan je jouw Hue verlichting zelfs overal ter wereld bedienen via een 4G of andere internet connectie.

Handig in gebruik

Het enige dat je hoeft te doen is de Philips Hue lamp(en) in het armatuur te draaien en je bent klaar! De Philips Hue verlichting kan rechtstreeks op het stroomnetwerk (220-240V) worden aangesloten. Wanneer de Hue LED verlichting wordt ingeschakeld, geeft deze op de maximale lichtsterkte standaard een extra warm wit licht van 2700 Kelvin. Niet je favoriete lichtkleur? Dat treft met Hue! Het mooie is dus dat je helemaal zelf bepaalt waar je welke lichtkleur wil hebben. In de woonkamer, badkamer, slaapkamer, zolder of waar dan ook!

2 jaar Budgetlight all-in garantie

Bij de aanschaf van dit Philips Hue product krijg je van ons 2 jaar all-in garantie. Heb je een vraag over het gebruik van deze LED verlichting? Of kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Dan horen we graag van je

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!