Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Philips LED Highbay Coreline BY121P G4 147W 20000lm 90D - 840 | IP65 - Dali Dimbaar

Specificaties Philips LED Highbay Coreline BY121P G4 147W 20000lm 90D - 840 | IP65 - Dali Dimbaar

Beschrijving Philips LED Highbay Coreline BY121P G4 147W 20000lm 90D - 840 | IP65 - Dali Dimbaar

Sterk op grote hoogte

LED High-bays zijn in staat om brede oppervlakten van helder en tegelijkertijd functioneel licht te voorzien. Zelfs van grotere hoogte (6 tot 14 meter). Een High-bay wordt ook wel ‘klokarmatuur’ genoemd. Dit exemplaar vervangt conventionele HID en HQL gasontladingslampen van 250 Watt, terwijl dit LED armatuur zelf een vermogen van 147 Watt heeft. Daarmee wordt direct duidelijk dat je met LED altijd een zuinige keuze maakt. LED High-bays zijn onder andere geschikt voor magazijnen, productie-omgevingen, loodsen, werkplaatsen en/of stallen. Ook handig om te weten: de kleurtemperatuur van dit product betreft: 4000K - Koel Wit. Over het algemeen wordt 4000 Kelvin vanwege zijn frisse en natuurlijke licht het meest gekozen.

Lichtopbrengst

Een belangrijk element bij een LED High-bay is de hoeveelheid lumen. Dit staat ook wel bekend als de lichtopbrengst. Voor ruimtes met hoge plafonds volstaat High-bay LED verlichting van 10000 lumen of meer. De lichtopbrengst van dit armatuur betreft: 20000 lumen. Dit licht wordt verspreid in een hoek van 90 graden. Is deze gradenbundel te wijd of te smal? Dan kun je uiteraard op zoek gaan naar een LED High-bay met een andere gradenbundel, of je kunt deze veranderen dankzij een diffuser. Deze accessoire stuurt het licht een andere richting op. 

Duurzaam en onderhoudsvrij

Deze High-bay is zo ontworpen, dat stof niet blijft liggen. Daarnaast is dit type LED armaturen gemaakt van zeer stevige materialen, wat ervoor zorgt dat ze zijn uitgerust met zowel een hoge IP waarde (mate van stof- en waterdichtheid) als een hoge IK waarde (vandalismebestendig). Mede daardoor ben je gedurende 70000 branduren verzekerd van een onderhoudsvrij armatuur. En dat scheelt dus ook weer kosten. Bovendien maak je door te kiezen voor LED een milieuvriendelijke en duurzame keuze.

IP waarde: IP65 - Stof- en Waterdicht

IK waarde: IK07

Nog meer besparen?

Naast de standaard energiebesparing, ben je nog voordeliger uit met een dimbare LED High-bay. Dimmen kan via het DALI systeem, waarmee je verschillende klokarmaturen zoals deze onderling met elkaar kan laten communiceren. Daarbij kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat het licht van een groep armaturen wordt uitgeschakeld, zodra er geen beweging of activiteit in een ruimte plaatsvindt. Ook zijn er in ons assortiment enkele LED High-bays 1-10V dimbaar. Is dit product dimbaar? Dimbaar.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.