• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Philips LED Spot ClearAccent

Please wait, adding to cart...
 24,37  19,78 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 25,00 incl. BTW betaal je € 6,95 voor de verzending.

Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending.
Onder de € 20,66 excl. BTW betaal je € 5,74 voor de verzending.

Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
26 april op voorraad
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Philips LED Spot ClearAccent

Lichtbronnen van Philips zijn de optimale combinatie tussen efficiëntie en modern design. De Philips ClearAccent LED spots zijn geen uitzondering. Deze LED spot is een energiezuinige vervanger van conventionele inbouwarmaturen. De Philips LED spots zijn zeer efficiënt en gebruiken maar 6W, een fractie van de energie die conventionele verlichting gebruikt. Daarnaast zul je er lang plezier van hebben vanwege de zeer lange levensduur die op kan lopen tot wel 25.000 uur. De Philips ClearAccent LED spot is zeer geschikt voor gebruik in algemene verlichtingstoepassingen. De LED Spots in deze groep hebben een gradenbundel van 36 graden, wat ze uitermate geschikt maken voor algemene verlichting.

 

ClearAccent
Met verlichting uit de ClearAccent serie krijg je eenvoud voor een scherpe prijs. Hoewel de ClearAccent producten een van de gemakkelijkste en goedkoopste manieren van overstappen naar LED verlichting zijn, ben je nog steeds verzekerd van een grote energiebesparing en lange levensduur.

 

Design
De Philips ClearAccent LED spot is verkrijgbaar in een witte uitvoering. Daarnaast biedt de smalle sierrand rondom het inbouwarmatuur een stijlvolle afwerking. Zo lopen stijl en efficiëntie hand in hand bij de ClearAccent Philips spot! Verder is de Philips ClearAccent LED spot verkrijgbaar in een warm witte (3000K) en een koel witte (4000K) kleurtemperatuur. Ook kun je kiezen tussen een kantelbare variant (RS061B) of een niet kantelbare LED spot (RS060B).

 

Bij Budgetlight bieden we een garantie tot wel 5 jaar op de LED spots in deze groep. Ben je geïnteresseerd geworden in de Philips ClearAccent LED spot en wil je een offerte met meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons; wij kunnen je verder helpen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822