Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Philips LEDbulb E27 MASTER | DimTone

Philips produceert al jarenlang LED lampen van hoge kwaliteit. De Philips LEDbulb met E27 fitting is dan ook geen uitzondering! Het lage energieverbruik van deze E27 LED lampen zorgt ervoor dat je 86% bespaart op energiekosten vergeleken met conventionele verlichting. Daarnaast gaan de LED lampen gemiddeld 25.000 branduren mee, wat betekent dat ze lang je ruimtes kunnen verlichten. De E27 LED lampen zijn verder peervormig en het glas heeft een matte afwerking. Door de E27 fitting kunnen deze lampen makkelijk geschroefd worden in de meeste bestaande armaturen met E27 fitting. Installatie is hiermee zeer eenvoudig!

 

Philips Dimtone
De LEDbulb MASTER LED lampen in deze groep zijn berust met Dimtone-technologie. Deze LED lampen kunnen door ze te dimmen veranderen van kleurtemperatuur. Zo worden ze warmer van kleur naarmate je ze verder dimt. De Philips LED lampen komen in een extra warm witte kleurtemperatuur (2700K) en kunnen door ze te dimmen nog warmer van kleur worden (2200K).

 

MASTER serie
LED lampen uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van natuurgetrouwe kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze E27 LED lampen. Zo hebben deze LEDbulb MASTER lampen een uitstekende kleurweergave (CRI>9), die daardoor perfect licht verschaffen voor bijvoorbeeld juweliers.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 106 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...