Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Please wait, adding to cart...

Philips LEDinaire DN060B LED Downlight

0 results

Beschrijving Philips LEDinaire DN060B LED Downlight

Lichtbronnen van Philips zijn de optimale combinatie tussen efficiëntie en modern design. De Philips LEDinaire DN060B LED downlights zijn geen uitzondering. Deze LED downlight is een energiezuinige vervanger van conventionele inbouwarmaturen van 2x18W. Omdat de Philips LED Downlights veel minder verbruiken, kun je met de lichtbronnen in deze groep tot wel 65% energie besparen! Daarnaast zul je er lang plezier van hebben vanwege de zeer lange levensduur die op kan lopen tot wel 50.000 uur. De Philips DN060B downlight is zeer geschikt voor gebruik in algemene verlichtingstoepassingen. De LEDinaire LED Downlights in deze groep hebben een gradenbundel van 10º, wat ze uitermate geschikt maken voor accentverlichting.

 

LEDinaire
Betaalbaar, betrouwbaar en beschikbaar. Dat zijn de drie termen die de LEDinaire serie van Philips perfect omvatten. De LEDinaire serie biedt eenvoudige verlichting die evengoed de voordelen van LED technologie bevatten.

 

Design
De Philips LEDinaire LED Downlight is verkrijgbaar in een witte uitvoering. Daarnaast biedt de smalle sierrand rondom het inbouwarmatuur een stijlvolle afwerking. Zo lopen stijl en efficiëntie hand in hand bij de DN060B Philips Downlight! Verder is de Philips LEDinaire LED Downlight DN060B verkrijgbaar in een warm witte (3000K) en een koel witte (4000K) kleurtemperatuur.

 

Bij Budgetlight bieden we een garantie tot wel 5 jaar op de LED Downlights in deze groep. Ben je geïnteresseerd geworden in de Philips LEDinaire LED Downlight DN060B en wil je een offerte met meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons; wij kunnen je verder helpen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar