Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Philips LEDspot E27 PAR30L (MASTER)

0 results

Beschrijving Philips LEDspot E27 PAR30L (MASTER)

De Philips MASTER PAR30L LED spots met E27 fitting zijn efficiënte vervangers van conventionele halogeen spotjes. Deze LED spots bezitten natuurlijk alle voordelen van LED verlichting. Zo gaan deze LED lampen 25.000 branduren mee. Daarnaast bereiken ze dezelfde lichtopbrengst als conventionele halogeenlampen, maar hoeven zij hier 47% minder energie voor te gebruiken. Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je energiekosten. De E27 LED spots zijn verkrijgbaar met meerdere gradenbundels. Dit varieert van 15º, waardoor de lamp zeer gericht licht schijnt en dus geschikt is als accentverlichting, tot 30º wat goed gebruikt kan worden als algemene verlichting.

 

MASTER serie
LED spots uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van natuurgetrouwe kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze LED spots.

 

Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van de Philips LEDspot E27 of heb je verder advies nodig? Neem contact met ons op; wij staan je graag te hulp!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar