Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Philips LEDspot ExpertColor GU5.3 MR16 MASTER | Dimbaar - Vervangt 50W

4 results

Beschrijving Philips LEDspot ExpertColor GU5.3 MR16 MASTER | Dimbaar - Vervangt 50W

De Philips ExpertColor MASTER LED spots met GU5.3 fitting zijn efficiënte vervangers van conventionele halogeen spotjes. Deze LED spots bezitten natuurlijk alle voordelen van LED verlichting. Zo gaan deze LED lampen 40.000 branduren mee. Daarnaast bereiken ze dezelfde lichtopbrengst als conventionele halogeenlampen, maar hoeven zij hier 85% minder energie voor te gebruiken. Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je energiekosten. De ExpertColor GU5.3 LED spots zijn verkrijgbaar met meerdere gradenbundels. Dit varieert van zo smal als 10º, wat betekent dat de spots met deze gradenbundel zeer gericht licht verspreiden en dus geschikt zijn voor accentverlichting, tot gradenbundels zo wijd als 60º die juist berusten over een wijde lichtverspreiding. Verder kunnen de LED spots gedimd worden.

 

MASTER ExpertColor serie
LED spots uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van natuurgetrouwe kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze LED spots. Daarnaast behoren deze LED spots tot de Expertcolor serie. Kleuren en texturen worden optimaal weergegeven. Het uitgestraalde licht van deze spots kan vergeleken worden met de hoge kleurweergave van conventionele halogeen spots.

 

Budgetlight biedt op de ExpertColor MASTER GU5.3 LED spot een garantie van 5 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden of heb je verder advies nodig? Neem contact met ons op; wij staan je graag te hulp!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.