Vorige

Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 MASTER | Vervangt 35W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Beschrijving Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 MASTER | Vervangt 35W

LED verlichting komt in verschillende soorten en maten. De Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 MASTER | Vervangt 35W is de energie-efficiente vervanger van de conventionele GU5.3 halogeenspot. Deze GU5.3 LED spot van Philips heeft een gemiddelde levensduur van uur. Dit betekent dat je een lange tijd kunt genieten van het licht dat geproduceerd wordt! Daarnaast verbruikt de Philips LED spot met GU5.3 fitting ook veel minder dan zijn conventionele tegenhanger. Waar de halogene versie maarliefst W verbruikt, hoeft deze Philips GU5.3 maar W te gebruiken om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen. Dit zal je dan ook zeker merken in je energiekosten.

Deze Philips LED lamp komt met een GU5.3 fitting. Dit betekent dat er tussen de twee pinnen een afstand van 5.3mm zit. De Philips GU5.3 LED spot werkt op 12V. Dit betekent dat je een transformator nodig zult hebben om de LED spot aan het stroomnetwerk te verbinden. Bekijk hier onze transformators.

Bij Budgetlight proberen wij altijd de beste lichtkwaliteit te leveren. Deze Philips GU5.3 LED spot is geen uitzondering. Met een kleurweergave van Ra ben je verzekerd van een uitstekende lichtkwaliteit. Daarnaast kan LED verlichting in verschillende kleurtemperaturen komen. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zeer warm witte kleur (2700K; geschikt voor thuisgebruik) maar ook koel wit (4000K) wat weer perfect is voor werkverlichting. Deze Philips LED spot komt in .

Wat krijg je nog meer met deze Philips LEDspot, LV, Value GU5.3 LED spot?

  • Garantie: .
  • Gradenbundel van °
  • Energielabel: A
Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen