Vorige

Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 MASTER | Vervangt 35W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Beschrijving Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 MASTER | Vervangt 35W

De Philips MASTER LV LED spots met GU5.3 fitting zijn efficiënte vervangers van conventionele halogeen spotjes. Deze LED spots bezitten natuurlijk alle voordelen van LED verlichting. Zo gaan deze LED lampen 25.000 branduren mee. Daarnaast bereiken ze dezelfde lichtopbrengst als conventionele halogeenlampen, maar hoeven zij hier 84% minder energie voor te gebruiken. Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je energiekosten. De LV Value GU5.3 LED spots zijn verkrijgbaar met een gradenbundel van 36º, wat betekent dat de spots met deze gradenbundel gerichter licht verspreiden en dus geschikt zijn voor accentverlichting, en met een gradenbundel van 60º die juist wijd licht verspreiden. Verder kunnen de LED spots gedimd worden.

 

MASTER serie
LED spots uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van natuurgetrouwe kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze LED spots.

 

Budgetlight biedt op de LV Value GU5.3 LED spot een garantie van 3 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden of heb je verder advies nodig? Neem contact met ons op; wij staan je graag te hulp!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen