Waarom Budgetlight.nl

Philips LEDspot MV GU10

De Philips LEDspot MV GU10 werd ontworpen als renovatievervanger voor halogeen- en gloeilampen en biedt dan ook warm licht dat lijkt op halogeenlicht. Het licht wordt uitgestraald in een gradenbundel waardoor deze lampen geschikt zijn voor gebruik als spotverlichting.

Deze lichtbron biedt een energiebesparing tot wel 85%. Mede door deze energiebesparing is de investering die u maakt vaak al binnen een jaar terugverdient.
De Philips LEDspot MV GU10 is compatibel met een uitgebreide reeks dimmers. Daarnaast biedt deze lamp licht dat vrij is van UV en IR. Hierdoor zullen warmtegevoelige voorwerpen beschermd worden tegen warmte en verkleuring.

De Philips LEDspot MV GU10 heeft een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

De Philips LEDspot MV GU10 wordt regelmatig toegepast in hotels, restaurants, bars en cafés in ruimten als lobby’s gangen en trappenhuizen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips LEDspot MV GU10 op een rij

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Specificaties Philips LEDspot MV GU10

  • Beschrijving

Philips LEDspot MV GU10 beschrijving

Philips LEDspot MV GU10

Wanneer de Philips LEDspot MV GU10 wordt geplaatst kunt u tot wel 85% energie besparen. De lamp werd ontworpen als vervanger voor de gloei- en halogeenlamp en biedt dan ook warm licht dat lijkt op het licht van zijn voorgangers.

Het licht van de Philips LEDspot MV GU10 wordt uitgestraald in een bepaalde gradenbundel. Deze bundel zorgt ervoor dat de lamp geschikt is voor gebruik als spotverlichting. Daarnaast is het licht vrij van UV en IR waardoor warmtegevoelige voorwerpen beschermd zullen worden tegen warmte en verkleuring.
Ook heeft de lamp een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

Toepassingen Philips LEDspot MV GU10
De Philips LEDspot MV GU10 is compatibel met een uitgebreide reeks dimmers en wordt vaak toegepast in hotels, restaurants, bars en cafés in ruimten als lobby’s, gangen en trappenhuizen.