Waarom Budgetlight.nl

Philips LEDspot MV VLE GU10

De Philips LEDspot MV VLE GU10 levert warm licht dat lijkt op halogeenlicht. Dit licht wordt gericht in een gradenbundel uitgestraald waardoor de lamp geschikt is voor gebruik als spotverlichting. Daarnaast zal de lamp tot wel 85% energie besparen.

De Philips LEDspot MV VLE GU10 heeft een gemiddelde levensduur van 25.000 branduren en is compatibel met een grote reeks dimmers. Daarnaast worden onderhoudskosten geminimaliseerd zonder afbreuk te doen aan de helderheid.
Het licht dat deze lichtbron uitstraalt is vrij van UV en IR waardoor warmtegevoelige voorwerpen beschermd zullen worden tegen warmte en verkleuring.

De Philips LEDspot MV VLE GU10 wordt vaak toegepast in hotels, restaurants, bars en cafés. Onder andere in ruimtes als lobby’s, gangen en trappenhuizen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 17:30
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips LEDspot MV VLE GU10 op een rij

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

  • Specificaties Philips LEDspot MV VLE GU10

  • Beschrijving

Philips LEDspot MV VLE GU10 beschrijving

Philips LEDspot MV VLE GU10

De Philips LEDspot MV VLE GU10 werd ontworpen als renovatievervanger voor halogeen- en gloeilampen en levert dan ook warm licht dat lijkt op halogeenlicht. Met deze LED versie kunt u tot wel 85% energie besparen.

Het licht van de Philips LEDspot MV VLE GU10 wordt uitgestraald in een gradenbundel waardoor de lamp geschikt is voor gebruik als spot. Daarnaast is dit licht vrij van UV en IR waardoor gevoelige voorwerpen beschermd zullen worden tegen warmte en verkleuring.
De Philips LEDspot MV VLE GU10 heeft een gemiddelde levensduur van 25.000 branduren en is compatibel met een grote reeks dimmers.

Toepassingen Philips LEDspot MV VLE GU10
De Philips LEDspot MV VLE GU10 wordt vaak toegepast in hotels, restaurants, bars en cafés in ruimtes als lobby’s, gangen en trappenhuizen.