• Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €75,- (ex. btw)
 • Tot 5 jaar garantie
 • Op rekening betalen
 • Vandaag besteld
  morgen
  in huis

Philips MASTER TL5 HE Eco 19W 835 - 85cm

+ € 0 Verwijderingsbijdrage
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips MASTER TL5 HE Eco 19W 835 - 85cm

Beschrijving Philips MASTER TL5 HE Eco 19W 835 - 85cm

Voor TL verlichting van goede kwaliteit, zit je bij de Philips MASTER TL5 HE Eco 19W 835 - 85cm goed! Met een lange levensduur (25000 uur) en een grote lichtopbrengst is de T5 TL buis van Philips een perfecte oplossing voor meerdere ruimtes. De T5 TL buis heeft een lichtopbrengst van 1800 Lumen. Bij TL verlichting, is bijna altijd de wattage verbonden aan de lengte van de buis. Deze Philips T5 buis heeft een lengte van 850mm, en gebruikt daarom een wattage van 19W. Daarnaast gebruikt de T5 een G5 fitting, waarbij de pinnen 5mm uit elkaar staan. Door middel van deze plug-in fitting is de TL buis eenvoudig installeerbaar.

TL buizen werken in combinatie met een voorschakelapparaat. Er zijn echter verschillende soorten VSA’s. Zo werken sommige buizen met een conventioneel voorschakelapparaat (EM), waarbij een starter nodig is. Andere buizen werken met een elektronisch voorschakelapparaat (HF) waar er geen starter bij nodig is om te werken. Ook zijn er buizen die met beide kunnen werken (UN).

Deze T5 TL buis is van topmerk Philips. Philips heeft al decennia lang ervaring met allerlei soorten verlichting en kan door deze jarenlange ervaring producten van hoogstaande kwaliteit leveren. Je weet dan ook zeker dat Philips TL verlichting kwalitatief goed is!

Wat krijg je met deze Philips TL Buis?

 • Een lichtkleur van 3500K - Koel Wit
 • Lumen: 1800
 • Wattage: 19W

Interesse in een offerte voor grote hoeveelheden of wil je meer weten over deze Philips TL buis? Neem contact op met Budgetlight; we staan je graag te woord!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Phone 0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.