Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-C 2P (MASTER)

De Philips PL-C 2P (MASTER) is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en biedt een uitstekende kleurweergave. Tijdens de lamplevensduur van gemiddeld 10.000 branduren heeft deze lamp slechts een geringe afname van de lichtopbrengst.

De 2P versie heeft altijd een lampvoet met twee pinnen en is ontworpen om te kunnen werken op een elektromagnetisch (conventioneel) voorschakelapparaat. Toch dient u goed op te letten op het wattage van de lamp. Elk wattage heeft zijn eigen lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is.

De Philips PL-C 2P (MASTER) wordt vooral gebruikt ter algemene verlichting in pendelarmaturen, tafellampen, wandarmaturen en downlighters voor op- of inbouw.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-C 2P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-C 2P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-C 2P (MASTER) beschrijving

Philips PL-C 2P (MASTER)

Naast dat de Philips PL-C 2P (MASTER) een gemiddelde levensduur van 10.000 branduren heeft, is het ook een efficiënte lamp met optimale prestaties. Deze lichtbron is dan ook een energiezuinige lamp welke veel licht biedt met een hoog rendement.

De Philips PL-C 2P (MASTER) is te verkrijgen in verschillende lichtkleuren en beschikt over een uitstekende kleurweergave. De lamp heeft slechts een geringe afname van de lichtopbrengst tijdens de lamplevensduur. De gemiddelde levensduur van deze lichtbron is 10.000 branduren.

Wanneer u de Philips PL-C 2P (MASTER) aan wilt schaffen dient u met een aantal zaken rekening te houden.

Zo zal de lamp alleen werken in combinatie met een elektromagnetisch voorschakelapparaat. Ook beschikt de PL-C 2P over een lampvoet met twee pinnen.
De Philips PL-C 2P (MASTER) is verkrijgbaar in verschillende wattages. Elk wattage heeft zijn eigen lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is.

Heeft u de Philips PL-C (MASTER) met vier pinnen nodig? Dan heeft u de Philips PL-C 4P (MASTER) nodig.

De Philips PL-C 2P (MASTER) wordt vooral gebruikt ter algemene verlichting in pendelarmaturen, tafellampen, wandarmaturen en downlighters voor op- of inbouw.