Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-C Xtra 2P (MASTER)

De Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) biedt een goede kleurweergave en is verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren.

Met een gemiddelde levensduur welke langer is dan de levensduur van de standaard PL-C lamp, hoeft de Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) niet vaak vervangen te worden. Dit maakt de lamp geschikt voor gebruik in toepassingen waar onderhoudskosten hoog zijn. Hierbij kunt u denken aan hoge plafonds welke moeilijk bereikbaar zijn. Vaak wordt deze lichtbron toegepast in warenhuizen, supermarkten, magazijnen, productiehallen en andere openbare ruimten.

Bij de aanschaf van de Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) dient u rekening te houden met het wattage. Elk wattage heeft zijn eigen lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is.
Ook werkt de 2P-uitvoering met een elektromagnetisch (conventioneel) voorschakelapparaat.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-C Xtra 2P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) beschrijving

Philips PL-C Xtra 2P (MASTER)

De Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) biedt een langere levensduur dan de standaard PL-C lichtbron. Dit maakt de PL-C Xtra 2P geschikt voor gebruik op plaatsen waar vervanging en onderhoudskosten hoog zijn. Hierbij valt te denken aan hoge plafonds welke moeilijk bereikbaar zijn.
Tijdens deze lange levensduur heeft de lamp slechts een geringe afname van de lichtopbrengst.

Naast deze lange levensduur biedt de Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) optimale prestaties met een hoog rendement. Deze 2P versie is ontworpen voor gebruik met een elektromagnetisch (conventioneel) voorschakelapparaat. De lampvoet is geschikt voor insteken/uittrekken.

Wanneer u de Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) aanschaft dient u rekening te houden met het wattage. Elk wattage heeft zijn eigen lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is. Wanneer u wisselt van wattage zal de lichtbron niet in het armatuur passen.
Heeft u deze lichtbron met 4 pinnen in de lampvoet? Dan heeft u de Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) nodig.

Toepassingen Philips PL-C Xtra 2P (MASTER)
De Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) wordt vaak toegepast in warenhuizen, supermarkten, magazijnen, productiehallen en andere openbare ruimten.