Vorige

Philips PL-C Xtra 4P MASTER

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips PL-C Xtra 4P MASTER

Spaarlampen van Philips zijn nog steeds zeer gewilde lichtbronnen. Hoewel er tegenwoordig efficiëntere technologieën geïntroduceerd zijn (zoals LED verlichting), kun je met Philips spaarlamp nog steeds tot wel 75% energie besparen dan met conventionele gloeilampen. Daarbij zijn de spaarlampen ook zeer economisch voordelig. De Philips PL-C Xtra Master spaarlamp met een 4-pin fitting brengt al deze voordelen met zich mee. Met hun voordelige prijs en relatief laag energieverbruik, zijn de Philips PL-C Xtra Master spaarlampen gereed voor de toekomst!

Xtra MASTER
De Philips PL-C Xtra spaarlampen met 4-pin fitting kenmerken zich door hun lange levensduur. Zo gaan deze spaarlampen gemiddeld 33.000 uur mee, wat een stijging van maar liefst 330% is vergeleken met de standaard 4-Pin PL-C spaarlampen die maar 10.000 uur meegaan. Hierdoor kun je nog langer genieten van het licht van de Philips PL-C Xtra Spaarlampen!

Handige info
De Philips PL-C Xtra Master spaarlamp is berust met een 4-pin fitting. Dit betekent dat de spaarlampen gebruikt worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Elektronische voorschakelapparaten zorgen ervoor dat lampen niet zo snel flikkeren en ongewild geluid maken. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Philips PL-C Xtra Master 4-Pin spaarlamp? Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen