Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Philips PL-C Xtra 4P MASTER

Spaarlampen van Philips zijn nog steeds zeer gewilde lichtbronnen. Hoewel er tegenwoordig efficiëntere technologieën geïntroduceerd zijn (zoals LED verlichting), kun je met Philips spaarlamp nog steeds tot wel 75% energie besparen dan met conventionele gloeilampen. Daarbij zijn de spaarlampen ook zeer economisch voordelig. De Philips PL-C Xtra Master spaarlamp met een 4-pin fitting brengt al deze voordelen met zich mee. Met hun voordelige prijs en relatief laag energieverbruik, zijn de Philips PL-C Xtra Master spaarlampen gereed voor de toekomst!

Xtra MASTER
De Philips PL-C Xtra spaarlampen met 4-pin fitting kenmerken zich door hun lange levensduur. Zo gaan deze spaarlampen gemiddeld 33.000 uur mee, wat een stijging van maar liefst 330% is vergeleken met de standaard 4-Pin PL-C spaarlampen die maar 10.000 uur meegaan. Hierdoor kun je nog langer genieten van het licht van de Philips PL-C Xtra Spaarlampen!

Handige info
De Philips PL-C Xtra Master spaarlamp is berust met een 4-pin fitting. Dit betekent dat de spaarlampen gebruikt worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Elektronische voorschakelapparaten zorgen ervoor dat lampen niet zo snel flikkeren en ongewild geluid maken. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Philips PL-C Xtra Master 4-Pin spaarlamp? Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 6 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...