Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-C Xtra 4P (MASTER)

De Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) biedt een bijna twee keer zo lange levensduur in vergelijking met de standaard PL-C (MASTER) lichtbron. Door deze langere levensduur is de lamp geschikt voor gebruik op plaatsen waar onderhoud lastig is. Hierbij kunt u denken aan hoge plafonds welke moeilijk te bereiken zijn.

Naast deze lange levensduur biedt de Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) een goede kleurweergave en is de lamp verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Het licht dat deze lamp uitstraalt biedt een goede kleurweergave.

Bij de aanschaf van een Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) dient u rekening te houden met de lampvoet van de lamp. Ten eerste heeft de lampvoet van de PL-C Xtra 4P vier koperen pinnen. Deze lamp is niet uitwisselbaar met de Xtra 2P versie. Daarnaast heeft elk wattage zijn eigen lampvoet. Wisselen van wattage is hierdoor niet mogelijk.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-C Xtra 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-C Xtra 4P (MASTER)

De Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) biedt een goede kleurweergave en is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. Daarnaast biedt de Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) een bijna twee keer zo lange levensduur in vergelijking met de standaard PL-C lamp. Ook neemt de lichtopbrengst nauwelijks af gedurende de gehele levensduur.

Door deze lange levensduur is de Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) geschikt voor gebruik op plaatsen waar vervanging en onderhoud lastig zijn. Hierbij kunt u denken aan hoge plafonds welke moeilijk bereikbaar zijn.

Wanneer u de Philips PL-C Xtra 4P (MASTER) aan wilt schaffen dient u rekening te houden met onder andere het wattage van de lamp. Elk wattage heeft een eigen lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is.
Daarnaast beschikt de PL-C Xtra 4P over een lampvoet met vier koperen pinnen. Heeft u deze lamp met twee pinnen nodig? Dan heeft u de Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) nodig.