Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Philips PL-Electronic 20W 827 E27 MASTER

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Philips PL-Electronic 20W 827 E27 MASTER

Beschrijving Philips PL-Electronic 20W 827 E27 MASTER

Kwaliteit licht voor bedrijven en woningen

Spaarlampen zijn verkrijgbaar in een divers aantal Lumen en lichtkleuren (2700 tot 6500K), en dat is precies de reden dat deze lichtbronnen in vele omgevingen tot hun recht komen. Zo worden de 2-pins en 4-pins spaarlampen met name gebruikt in downlight armaturen, die veel gebruikt worden in bijvoorbeeld kantoren en de horeca. De E14 en E27 varianten komen goed tot hun recht in (design) armaturen, die je terugvindt in woningen en bedrijven. Deze specifieke E27 spaarlamp straalt een 2700K - Zeer Warm Wit licht uit met een lichtopbrengst van 1200 Lumen.

Kijk goed naar de afmetingen en fitting!

Is jouw oude spaarlamp uitgebrand? Kijk dan goed naar de afmetingen van de vervanger om zeker te weten dat de lamp in het armatuur past. Zo is deze spaarlamp 137mm hoog met een diameter van 40mm. Kijk ook altijd goed dat je dezelfde fitting kiest, in dit geval E27. 2-pins en 4-pins lampvoeten zijn er immers in diverse varianten, waarbij iedere fitting de pinnetjes net wat anders uit elkaar heeft staan. Heb je de juiste spaarlamp geplaatst, dan kun je 20000 uur genieten van kwaliteit licht.

LED spaarlampen zijn nóg zuiniger …

In de jaren ‘80 werden spaarlampen de energie-efficiënte oplossing voor gloei- en halogeenlampen. Tegenwoordig ben je echter nog duurzamer bezig als je LED spaarlampen gebruikt! 2-pins en 4-pins LED varianten richten hun licht namelijk gericht naar beneden, waardoor er geen energie verspilt wordt aan het verlichten van de binnenkant van het armatuur of het plafond. En dat bovenop de 70% aan energie die je met LED automatisch bespaart!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.