Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-L 4P (MASTER)

De Philips PL-L 4P (MASTER) is een lichtbron welke typisch wordt toegepast in plafondarmaturen ter algemene verlichting in winkels, horeca, kantoren, specifieke werkplekverlichting en buitenverlichting.

Naast dat de Philips PL-L 4P (MASTER) te verkrijgen is in verschillende lichtkleuren, biedt de lamp een goede kleurweergave en lange levensduur. Tijdens deze lange levensduur zal er slechts een geringe afname van de lichtopbrengst optreden.

De Philips PL-L 4P (MASTER) is ontworpen voor gebruik met zowel een elektromagnetisch als een elektronisch HF-VSA. De lampvoet van de Philips PL-L 4P (MASTER) is geschikt voor insteken/uittrekken.
Wel dient u tijdens de aanschaf rekening te houden met de lampvoet. De lampvoet van de PL-L 4P beschikt over 4 koperen pinnen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-L 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-L 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-L 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-L 4P (MASTER)

De Philips PL-L 4P (MASTER) is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en biedt een goede kleurweergave. Daarnaast zal er tijdens de lange levensduur van de lamp slechts een geringe afname van lichtopbrengst optreden.

Waar bij de aanschaf van een Philips PL-L 4P (MASTER) aan gedacht moet worden is dat de lampvoet beschikt over vier koperen pinnen. Deze lamp zal dus alleen te gebruiken zijn in een armatuur welke geschikt is voor een vier pins lampvoet.
De lampvoet van de PL-L 4P is geschikt voor insteken en uittrekken.

Toepassingen Philips PL-L 4P (MASTER)
De Philips PL-L 4P (MASTER) is ontworpen voor gebruik met zowel een elektromagnetisch als een elektronisch HF-VSA en wordt vaak toegepast in plafondarmaturen ter algemene verlichting. Regelmatig komt de Philips MASTER PL-L 4P voor in winkels, horeca, kantoren en buitenverlichting.