Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-L Polar 4P (MASTER)

De Philips PL-L Polar 4P (MASTER) is een lineaire compacte fluorescentielamp welke de beste prestaties levert wanneer deze geplaatst wordt in toepassingen met lagere temperaturen. Hierbij kunt u denken aan buitenverlichting en koelhuizen.

Deze lichtbron biedt een lange levensduur met een duurzame lichtopbrengst. Tijdens deze lange levensduur zal de lichtopbrengst vrijwel niet afnemen.

De Philips PL-L Polar 4P (MASTER) is ontworpen om te kunnen werken op zowel een elektromagnetisch voorschakelapparaat als een elektronisch HF-VSA. De lampvoet is geschikt voor insteken/uittrekken en beschikt over vier koperen pinnen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-L Polar 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-L Polar 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-L Polar 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-L Polar 4P (MASTER)

De Philips PL-L Polar 4P (MASTER) biedt de beste prestaties wanneer de lamp in toepassingen met lange omgevingstemperaturen geplaatst wordt. Vaak wordt deze lichtbron toegepast in onder andere woonwijken, parken en pleinen en in koude binnentoepassingen als magazijnen en koelruimten.

De lichtopbrengst van de Philips PL-L Polar 4P (MASTER) is duurzaam. Tijdens de lange levensduur zal de lichtopbrengst vrijwel niet afnemen.

Let op:
De lampvoet van de Philips PL-L Polar 4P (MASTER) beschikt over vier koperen pinnen. Deze lampvoet is geschikt voor insteken/uittrekken.
Daarbij werkt deze lichtbron op zowel een elektromagnetisch voorschakelapparaat als een elektronisch HF-VSA.