Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER)

De Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER) levert optimale prestaties, maar de beste prestaties behaalt de lamp wanneer deze geplaatst wordt in koude omgevingen. Hierdoor is deze lichtbron dus geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld koelhuizen.

Daarnaast beschikt de Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER) over een levensduur die meer dan twee keer zo lang is dan de levensduur van de standaard PL-L lichtbronnen. Door deze lange levensduur zal de lamp niet vaak vervangen hoeven te worden.

Een Philips PL-L Xtra Polar (MASTER) is ontworpen voor gebruik op zowel een elektromagnetisch voorschakelapparaat als een elektronisch HF-VSA. Deze lichtbron wordt vaak toegepast in koude omgevingen als woonwijken en pleinen, maar ook in koude binnentoepassingen als koelruimten.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER)

De Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER) werkt op zijn best wanneer deze geplaatst wordt in koude omgevingen. Hierdoor is de Xtra Polar 4P dus geschikt voor gebruik in onder andere koelhuizen, woonwijken en pleinen.

Hiernaast beschikt de Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER) ook over een lange levensduur. De levensduur van deze lichtbron is namelijk meer dan twee keer zo lang als de levensduur van de standaard PL-L lichtbron. Door deze lange levensduur zal de Philips PL-L Xtra Polar 4P (MASTER) niet vaak vervangen hoeven te worden en dit maakt de lamp geschikt voor gebruik op plaatsen waar onderhoud voor veel oponthoud zorgt.

Een Philips PL-Xtra Polar 4P (MASTER) werkt in combinatie met zowel een conventioneel (elektromagnetisch) voorschakelapparaat als een elektronisch HF-VSA. De lampvoet van de Xtra Polar 4P beschikt over vier koperen pinnen.