Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-Q 2P

De Philips PL-Q 2P (MASTER) vindt u bij Budgetlight in verschillende kleurcodes. De PL-Q 2P is een efficiënte en energiezuinige lichtbron.

Met een geringe inbouwhoogte en een gelijkmatige lichtverdeling biedt de Philips PL-Q 2P (MASTER) veel ontwerpvrijheid. De lamp wordt dan ook typisch gebruikt in armaturen ter decoratieve verlichting. Daarnaast wordt deze lichtbron regelmatig toegepast in gangen, toiletten, trappenhuizen en receptieruimten.

De Philips PL-Q 2P (MASTER) werd ontworpen om te gebruiken in combinatie met een elektromagnetisch (conventioneel) voorschakelapparaat. De lampvoet beschikt over twee pinnen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-Q 2P op een rij

  • Specificaties Philips PL-Q 2P

  • Beschrijving

Philips PL-Q 2P beschrijving

Philips PL-Q 2P (MASTER)

De Philips PL-Q 2 P (MASTER) is een energiezuinig en efficiënte lichtbron met vierkante vorm. Met een geringe inbouwhoogte en een gelijkmatige lichtverdeling biedt de lamp veel ontwerpvrijheid. In het bijzonder voor vlakke plafond- en wandarmaturen.
De Philips PL-Q 2P (MASTER) is helaas niet dimbaar, maar biedt wel een goede kleurweergave. Daarnaast vindt u in ons assortiment verschillende lichtkleuren waardoor altijd de geschikte sfeer te creëren is.

Gebruik Philips PL-Q 2P (MASTER)
De Philips PL-Q 2P (MASTER) werd ontworpen voor gebruik op een conventioneel voorschakelapparaat en is geschikt voor toepassing in onder andere gangen, toiletten, trappenhuizen en receptieruimten.