Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-R Eco 4P (MASTER)

De Philips PL-R Eco 4P (MASTER) is een efficiënte en energiebesparende lichtbron en geschikt voor gebruik ter algemene verlichting.
Tijdens de lange levensduur van de Philips PL-R Eco 4P (MASTER) zal er sprake zijn van slechts een geringe afname van de lichtopbrengst.

Met de 4 pins druk-en-draai-lampvoet zal plaatsing, en later vervanging, van de lamp gemakkelijk zijn. De Philips PL-R Eco 4P (MASTER) is ontworpen voor gebruik op een elektronisch voorschakelapparaat.

De PL-R Eco 4P (MASTER) wordt vooral toegepast ter algemene verlichting in onder andere kantoren, winkels, ziekenhuizen en openbare gebouwen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-R Eco 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-R Eco 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-R Eco 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-R Eco 4P

De Philips PL-R Eco 4P is energiebesparend en tijdens zijn lange levensduur zal er sprake zijn van slechts een gering afname van de lichtopbrengst.
In ons assortiment vindt u de PL-R Eco 4P in verschillende lichtkleuren en wattages.
De 4 pins druk-en-draai-lampvoet beschikt over vier pinnen en zal ervoor zorgen dat plaatsing, en later vervanging, van de lamp gemakkelijk zal verlopen.

Toepassingen Philips PL-R Eco 4P
De Philips PL-R Eco 4P is ontworpen voor gebruik met een elektronisch voorschakelapparaat en wordt vooral gebruikt in toepassingen ter algemene verlichting in bijvoorbeeld kantoren, winkels, ziekenhuizen en openbare gebouwen.
Daarnaast is de PL-R Eco 4P, door zijn lange levensduur, geschikt voor gebruik op plaatsen waar onderhoud lastig is en veel kosten met zich meebrengt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hoge plafonds in warenhuizen.