Vorige

Philips PL-S 2-Pin MASTER

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips PL-S 2-Pin MASTER

Al decennia lang is de spaarlamp een energiezuinige oplossing voor conventionele gloei- en halogeenlampen. Met de Philips PL-S MASTER spaarlamp kan je zo een energiebesparing tot wel 75% realiseren. Deze efficiënte spaarlamp met 2-pin fitting gaat gemiddeld 10.000 uur mee en is verkrijgbaar in meerdere variaties. Zo zijn de Philips PL-S spaarlampen verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen, variërend van zeer warm-wit (2700K) wat een gezellig comfortabel licht verschaft, warm wit (3000K), ideaal voor winkels en koel wit (4000K) wat productiviteit en alertheid verhoogt.

Speciale toepassingen
In deze groep zijn er enkele Philips PL-S spaarlampen verkrijgbaar met speciale toepassingen. Er is bijvoorbeeld een PL-S Actinic spaarlamp die speciaal ontworpen is voor insectenlampen. Het uitgestraalde licht van deze spaarlamp sluit aan op de lichtgevoeligheid van insecten, wat ze dus aantrekt tot de insectenlamp. Daarnaast zijn er ook PL-S Blacklight spaarlampen die minimale uv-straling uitstralen en zo UV-reflecterende materialen kunnen detecteren.

2-Pin fitting
De Philips PL-S MASTER spaarlampen zijn berust met een 2-pin fitting. Deze kan alleen gebruikt worden in combinatie met een elektromagnetisch (conventioneel) voorschakelapparaat. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van meerdere aantallen van de Philips PL-S spaarlamp? Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte of vrijblijvend advies!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen