Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-S 2P (MASTER)

De Philips PL-S 2P (MASTER) is een efficiënte lichtbron welke een hoog rendement mogelijk maakt. Deze lichtbron biedt een goede kleurweergave en de lichtopbrengst zal tijdens de gehele levensduur nauwelijks afnemen.

Waar u rekening mee dient te houden is dat de Philips PL-S 2P (MASTER) werkt in combinatie met een elektromagnetisch (conventioneel) voorschakelapparaat. De lampvoet van deze PL-S 2P beschikt over twee koperen pinnen.
Daarnaast kunt u niet zomaar wisselen van wattage. Een ander wattage dan u nu gebruikt zal niet in het armatuur passen.

De Philips PL-S 2P (MASTER) wordt vaak toegepast in hotels, restaurants, theaters en woningen. Ook is deze lichtbron geschikt voor gebruik in bewegwijzering, gangen, veiligheids- en oriëntatieverlichting.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-S 2P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-S 2P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-S 2P (MASTER) beschrijving

Philips PL-S 2P (MASTER)

Naast dat de Philips PL-S 2P (MASTER) beschikt over een goede kleurweergave, is het een efficiënte lichtbron met een hoger rendement. De lichtopbrengst van de PL-S 2P zal gedurende de gehele levensduur nauwelijks afnemen.

Toepassingen Philips PL-S 2P (MASTER)
De Philips PL-S 2P (MASTER) wordt regelmatig gebruikt in hotels, restaurants, theaters en woningen. Daarnaast is deze lichtbron ook geschikt voor toepassing in bewegwijzering, gangen, veiligheids- en oriëntatieverlichting.

Let op: Tijdens de aanschaf van de Philips PL-S (MASTER) lichtbron zult u rekening moeten houden met de lampvoet van deze lichtbron. De lampvoet beschikt over twee koperen pinnen. Wilt u deze lichtbron met vier pinnen? Dan heeft u de Philips PL-S 4P (MASTER) nodig.
Daarnaast kunt u niet zomaar wisselen van wattage. Een ander wattage dan u nu gebruikt zal niet in het armatuur passen.