Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-S 4P (MASTER)

De Philips PL-S 4P (MASTER) is verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren welke allemaal een optimale prestatie bieden. Daarnaast biedt deze lichtbron een goede kleurweergave en is dimmen mogelijk.

De lampvoet van de Philips PL-S 4P (MASTER) beschikt over vier koperen pinnen en is niet uitwisselbaar met de PL-S 2P versie. Ook kunt u niet zomaar wisselen van wattage. Een ander wattage dan u nu gebruikt zal niet in het armatuur passen.
De Philips PL-S 4P (MASTER) werkt in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat.

De Philips PL-S 4P (MASTER) wordt vaak gebruikt ter decoratieve of oriëntatiedoeleinden en wordt dan ook regelmatig toegepast in hotels, restaurants, theaters, woningen, bewegwijzering, gangen, veiligheids- en oriëntatieverlichting.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-S 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-S 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-S 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-S 4P (MASTER)

De Philips PL-S 4P (MASTER) biedt optimale prestaties en is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren met een goede kleurweergave. Deze lichtbron is dimbaar.

Bij de aanschaf van een Philips PL-S 4P (MASTER) is het belangrijk goed op de lampvoet te letten. De lampvoet van deze lichtbron beschikt over vier koperen pinnen en is niet uitwisselbaar met de PL-S 2P.
Daarnaast is het van belang dat u niet zomaar kunt wisselen van wattage. Een ander wattage dan u nu gebruikt zal niet in het armatuur passen.

Toepassingen Philips PL-S 4P (MASTER)
De Philips PL-S 4P (MASTER) is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat en wordt regelmatig toegepast ter decoratieve of oriëntatie doeleinden in hotels, restaurants, theaters, woningen, bewegwijzering, gangen, veiligheids- en oriëntatieverlichting.