Vorige

Philips PL-T 4P MASTER

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips PL-T 4P MASTER

Al decennia lang is de spaarlamp een energiezuinige oplossing voor conventionele gloei- en halogeenlampen. Met de Philips PL-T MASTER spaarlamp kan je zo een energiebesparing tot wel 75% realiseren. Deze efficiënte spaarlamp met 4-pin fitting kan tot wel 13.000 uur branden en is verkrijgbaar in meerdere variaties. Zo zijn de Philips PL-T spaarlampen verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen, variërend van zeer warm-wit (2700K) wat een gezellig comfortabel licht verschaft, warm wit (3000K), ideaal voor winkels en koel wit (4000K) wat productiviteit en alertheid verhoogt.

Hoge lichtopbrengst
De Philips PL-T 4-Pin spaarlampen bieden je voor een relatief lage hoeveelheid aan energie een hoge lichtopbrengst. Zo kunnen ze tot wel 4300 Lumen opleveren, wat ideaal is voor het verlichten van grotere ruimtes.

4-Pin fitting
De Philips PL-T MASTER spaarlampen zijn berust met een 4-pin fitting. Deze kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van meerdere aantallen van de Philips PL-T spaarlamp? Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte of vrijblijvend advies!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen