Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-T 4P (MASTER)

De Philips PL-T 4P (MASTER) biedt optimale lichtprestaties en geeft substantieel meer licht per lichtpunt dan met andere, soortgelijke lichtbronnen.

De Philips PL-T 4P (MASTER) is ontworpen om te werken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat en wordt vaak gebruikt ter algemene of aanvullende verlichting. Vaak wordt deze lichtbron toegepast in inbouw- of opbouwdownlights, wandarmaturen en buitenverlichting.
Tijdens de levensduur van de Philips PL-T 4P (MASTER) is er sprake van slechts een geringe afname van de lichtopbrengst.

Verder dient u rekening te houden met het wattage van de lichtbron. Elk wattage heeft een andere lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk. De lampvoet van de PL-T 4P (MASTER) beschikt over vier koperen pinnen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-T 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-T 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-T 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-T 4P (MASTER)

De Philips PL-T 4P (MASTER) is een efficiënte lichtbron en biedt optimale prestaties. De PL-T 4P geeft meer licht per lichtpunt dan soortgelijke lampen.
Tijdens de levensduur van de Philips PL-T 4P (MASTER) is er sprake van slechts een geringe afname van de lichtopbrengst.

Waar u tijdens de aanschaf rekening mee dient te houden is het wattage van de Philips PL-T 4P (MASTER). Elk wattage beschikt over zijn eigen lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is.
De lampvoet van de PL-T 4P beschikt over vier koperen pinnen.

Toepassingen Philips PL-T 4P (MASTER)
De Philips PL-T 4P (MASTER) werkt in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. De lamp wordt vaak gebruikt ter algemene over aanvullende verlichting. Toepassingen waarvoor deze lichtbron geschikt is zijn onder andere inbouw- of opbouwdownlights, wandarmaturen en buitenverlichting.