Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-T TOP 4P (MASTER)

De Philips PL-T TOP 4P (MASTER) biedt een optimale verlichtingsprestatie over een breed temperatuurbereik. Deze lichtbron kan dus gebruikt worden in zowel koude als warme ruimtes. Dit wordt mogelijk gemaakt door de amalgaamtechnologie en zorgt voor een hogere lichtopbrengst en een hoger rendement.

Tijdens de levensduur van de PL-T TOP 4P (MASTER) zal er sprake zijn van slechts een geringe afname van de lichtopbrengst.

De lampvoet van de PL-T TOP 4P (MASTER) beschikt over vier koperen pinnen. Per wattage verschilt de lampvoet. Het is dus belangrijk hetzelfde wattage te kiezen als u nu gebruikt. Een ander wattage zal niet in het armatuur passen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-T TOP 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-T TOP 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-T TOP 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-T TOP 4P (MASTER)

De Philips PL-T TOP 4P (MASTER) is geschikt voor gebruik in zowel koude als warme ruimtes. Door middel van de amalgaamtechniek biedt deze lamp optimale prestaties in toepassingen met een breed temperatuurbereik.
Deze Philips PL-T TOP 4P (MASTER) is dus de eerste keuze wanneer het gaat om langdurige schakelcycli en een hoge lichtopbrengst.

Waar u tijdens de aanschaf op moet letten zijn lampvoet, lengte en wattage. De lampvoet van de PL-T TOP 4P beschikt over vier pinnen. Daarnaast heeft elk wattage een andere lampvoet en lengte waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is. De lamp zal met een ander wattage niet in het armatuur passen.

Toepassingen PL-T TOP 4P (MASTER)
De Philips PL-T TOP 4P (MASTER) is geschikt voor gebruik in inbouw- of opbouwdownlights en wandarmaturen en is ontworpen ter algemene of aanvullende verlichting.