Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-T Xtra 4P (MASTER)

De Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) biedt een extra lange levensduur. Dit maakt deze lichtbron geschikt voor gebruik op plaatsen waar onderhoud voor veel oponthoud zorgt en veel kosten met zich mee brengt.

Tijdens deze lamplevensduur zal er slechts een geringe afname van de lichtopbrengst optreden. Daarnaast geeft de Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) meer licht (15%) per lichtpunt geeft dan gebruikelijk.

Waar u bij de Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) rekening mee dient te houden is onder andere het wattage van de lichtbron. Elk wattage heeft een andere lampvoet waardoor wisselen van wattage niet mogelijk is.
De lampvoet van de Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) beschikt over vier koperen pinnen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) op een rij

  • Specificaties Philips PL-T Xtra 4P (MASTER)

  • Beschrijving

Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) beschrijving

Philips PL-T Xtra 4P (MASTER)

De Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) biedt een langere levensduur dan de standaard PL-T lichtbron. Tijdens deze levensduur zal er sprake zijn van slechts een geringe afname van de lichtopbrengst.

Waar u tijdens de aanschaf van de Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) rekening mee dient te houden zijn lampvoet, lengte en wattage. De lampvoet van deze lichtbron beschikt over vier pinnen. Daarnaast zijn de lengte en de lampvoet afhankelijk van het wattage. Elk wattage heeft zijn eigen lengte en lampvoet waardoor wisselen van wattage niet zomaar mogelijk is.

Toepassingen Philips PL-T Xtra 4P (MASTER)
De Philips PL-T Xtra 4P (MASTER) is door zijn lange levensduur geschikt voor gebruik op plaatsen waar onderhoud voor veel oponthoud zorgt en veel kosten met zich meebrengt. Hierbij kunt u denken aan hoge plafonds die moeilijk bereikbaar zijn in bijvoorbeeld warenhuizen en supermarkten.
Daarnaast is de PL-T Xtra 4P (MASTER) geschikt voor gebruik in inbouw- of opbouwdownlights, wandarmaturen en buitenverlichting.