Vorige

Philips TL-D 90 De Luxe MASTER

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips TL-D 90 De Luxe MASTER

Zoals de naam al suggereert, is de Philips TL-D 90 De Luxe Master een TL buis met een luxueuze lichtuitstraling. Deze TL buizen gaan tot wel 20.000 branduren mee. Dit betekent dat je nog lang plezier zult hebben van het licht van de Philips De Luxe Master! De Philips TL buis komt met een G13 fitting, wat standaard is voor een TL-D of T8 buis. De Philips De Luxe TL buizen zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes: 59cm, 120cm en 150cm. Door het gebruik van 3 bands fosforen kunnen deze TL buizen een hoog rendement bereiken.

 

Master serie
TL verlichting uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van natuurgetrouwe kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze TL buizen.

 

Kleurweergave
De Philips TL-D 90 De Luxe Master is berust met een hoge kleurweergave (CRI>90). Bij een CRI (color rendering index) waarde van 9 of hoger, kan het uitgestraalde licht objecten zeer natuurgetrouw afbeelden. Kleuren worden dus op een natuurlijke manier “rijk, diep en sterk” weergegeven. Dit is met name handig voor plekken waar werken met de juiste kleuren cruciaal is, zoals in drukkerijen, juweliers, kappers en op nog veel andere plekken. De De Luxe Master TL buizen komen daarnaast in meerdere kleurtemperaturen, variërend van warm wit (3000K), koel wit (4000K) tot daglicht wit (6500K).

 

Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van de Philips TL-D 90 De Luxe Master of heb je meer advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen