Vorige

Philips TL-D 90 Graphica MASTER

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips TL-D 90 Graphica MASTER

De Philips TL-D 90 Graphica Master staat bekend om zijn uitstekende kleurweergave. Ze voldoen daarom ook aan de strenge normen die gelden voor de grafische industrie (EN-12464). Deze TL buizen gaan tot wel 20.000 branduren mee. Dit betekent dat je nog lang plezier zult hebben van het licht van de Philips Graphica Master! De Philips TL buis komt met een G13 fitting, wat standaard is voor een TL-D of T8 buis. De Philips Graphica TL buizen zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes: 59cm, 120cm en 150cm. Door het gebruik van een mengsel van 3 bands fosforen en halofosfaten kunnen deze TL buizen een hoog rendement bereiken.

 

Master serie
TL verlichting uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van natuurgetrouwe kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze TL buizen.

 

Kleurweergave
De Philips TL-D 90 Graphica is berust met een hoge kleurweergave (CRI>90). Bij een CRI (color rendering index) waarde van 9 of hoger, kan het uitgestraalde licht objecten zeer natuurgetrouw afbeelden. Kleuren worden dus op een natuurlijke manier “rijk, diep en sterk” weergegeven. Dit is met name handig voor plekken waar werken met de juiste kleuren cruciaal is, zoals in drukkerijen, juweliers, kappers en op nog veel andere plekken. De Graphica Master TL buizen komen daarnaast in een daglicht witte kleurtemperatuur waarbij de 6500K kleurtemperatuur koeler van kleur is vergeleken met 5000K.

 

Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van de Philips TL-D 90 Graphica Master of heb je meer advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen