Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Philips TL-D Actinic Blacklight MASTER

Philips produceert TL buizen voor veel diverse doeleinden. De Philips TL-D Actinic BL MASTER TL buis is speciaal ontworpen voor insectenvallen. Het licht dat de Actinic TL buis uitstraalt trekt namelijk veel insecten aan. Dit komt doordat het licht perfect past bij de ooggevoeligheid van huisvliegen. De Philips Actinic TL lampen hebben een T8 formaat en zijn uitgerust met een G13 fitting. Verder is deze verkrijgbaar in meerdere maten (59cm, 45cm, 40cm en 60cm) en heeft het een levensduur die kan oplopen tot 13.000 branduren.

Master serie
TL verlichting uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van hoge kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze TL buizen.

Milieu en service
De Actinic T8 TL buizen hebben de laagste kwik inhoud van de hele branche. Daarnaast zijn ze 100% loodvrij. Dit maakt de Philips TL-D Actinic een goede keuze voor het milieu. Heb je verdere vragen over de Actinic BL MASTER buis van Philips? Neem contact op met onze klantenservice; we helpen je graag!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 212 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.