Vorige

Philips TL-D Xtra Polar MASTER

Beschrijving Philips TL-D Xtra Polar MASTER

De Philips TL-D Xtra Polar MASTER is een T8 TL buis van hoogstaande kwaliteit. TL verlichting wordt gekenmerkt door een lange levensduur, veel licht en een grote variatie aan kleurtemperaturen. Deze T8 TL Buis van Philips is dan ook geen uitzondering. Zo kan deze Philips TL buis tot wel uur meegaan. Daarnaast is deze TL buis geproduceerd door Philips waardoor je verzekerd bent van kwaliteit!

TL buizen werken in combinatie met een voorschakelapparaat. Er zijn echter verschillende soorten VSA’s. Zo werken sommige buizen met een conventioneel voorschakelapparaat (EM), waarbij een starter nodig is. Andere buizen werken met een elektronisch voorschakelapparaat (HF) waar er geen starter bij nodig is om te werken. Het is dus altijd belangrijk goed te kijken met welk voorschakelapparaat de TL buis werkt.

Deze Philips T8 Buis heeft een lengte van mm en komt met een G13 (T8/TL-D) fitting. Bij de bestelling van meerdere hoeveelheden van deze T8 TL Buis passen er stuks in een doos. Budgetlight biedt voor de Philips TL-D Xtra Polar MASTER een garantie van .

Wat krijg je met de Philips TL Buis?

  • Een lichtkleur van
  • Lichtopbrengst: (Lumen)
  • Wattage: W

Geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van deze Philips T8 Buis? Neem contact op met Budgetlight voor een offerte. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons als je advies nodig hebt over TL verlichting!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen