Vorige

Philips TL-E Circular Super 80 MASTER

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips TL-E Circular Super 80 MASTER

Op Budgetlight vind je veel verschillende soorten TL buizen, waaronder de Philips TL-E Circular Super 80 MASTER. Deze TL buis van Philips heeft een cirkelvormige buis. TL verlichting heeft een aantal voordelen. Zo staat TL verlichting bekend om een gemiddeld lange levensduur. De Philips TL buis is geen uitzondering. Met een levensduur van branduren, zal deze TL buis lang meegaan. Ook is TL verlichting verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen. Deze TL buis heeft bijvoorbeeld een kleurtemperatuur van . Ronde TL buizen hebben daarnaast specifieke voordelen. Zo kan de Philips TL buis vanwege het cirkelvormige design licht gelijkmatig verspreiden zonder schaduwen. Daarnaast is de Ronde TL buis perfect om te plaatsen in platte armaturen.

Deze Philips ronde TL buis heeft een lichtopbrengst van Lumen. Bij TL verlichting zijn de wattage en de lengte van de buis aan elkaar verbonden. Deze TL buis van Philips gebruikt een wattage van W en heeft daarbij een lengte van mm. De Philips ronde TL buis beschikt over een G10q fitting en heeft een voorschakelapparaat nodig om optimaal te werken.

Als je meerdere aantallen besteld van de ronde Philips TL buis, wordt het per stuks verpakt in een doos. Verder biedt Budgetlight een garantie van . Heb je advies nodig over deze Philips TL buis, of ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen